Rotat ja hiiret


Rottien ja hiirien torjunta ja hävittäminen tehokkaalla ja myrkyttömällä tavalla

Inconse auttaa ammattitaidolla rottien ja hiirien hävittämisessä alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu Uudenmaan alue.

 

Rottien ja hiirien torjuminen ja hävitys kannattaa aina hoitaa pois alta useastakin eri syystä. Esimerkiksi rotat tekevät monesti tuhojaan elintarvikkeille, talon rakenteille ja sähköjohdoille. Sähköjohtojen vaurioituminen taas tekee laitteista vaarallisia käyttää ja samalla tulipaloriski kasvaa. Rottien on havaittu levittävän ihmisille ja eläimille vaarallisia tauteja, jotka leviävät esim. rottien kantamien salmonella-bakteerien ja leptospira-mikrobien kautta. Isommat haitat välttääkseen ja nykyisistä ongelmista kokonaan eroon päästäkseen rottien torjunta kannattaa aina tehdä niin huolellisesti kuin mahdollista.

 

Myös hiiret aiheuttavat terveysriskien lisäksi muutakin haittaa, mikäli niitä löytyy asunnosta. Rottien tapaan ne jyrsivät usein sähköjohtoja altistaen niiden avulla toimivat laitteet sähköiskuille ja oikosuluille. Hiiret ovat ulkonäöltään rottia huomaamattomia ja mahtuvat liikkumaan vielä ahtaammissa tiloissa, mutta ne on kuitenkin helppo tunnistaa jätöksistä, jyrsimisjäljistä ja mahdollisista rakenteista kuuluvista raapimisäänistä.

 

Ympäristöystävälliset Goodnature-loukut

Inconse toimittaa tehokkaat ja myrkyttömät Goodnature-loukut, joilla rottien ja hiirien hävitys onnistuu ympäristöystävällisesti.

 

- Mekaaninen, painekäyttöinen loukku

- Todistetusti tehokas

- Myrkytön torjuntamenetelmä

- Helppokäyttöinen

- Kestävä ratkaisu

- Alhaiset käyttökustannukset

Ympäristöystävällinen ja humaani menetelmä

- Sarjanumerolla varustettu

- Tehokas kiinnitys

 

Goodnature - varma valinta

Nykyään rottien ja hiirien hävittäminen voidaan tehdä myös täysin myrkyttömällä, ympäristöystävällisellä tavalla. Goodnature-loukut tarjoavat tehokkaasti toimivan ratkaisun rotta- ja hiiriongelmien hallintaan; teräskoteloon sijoitetut loukut soveltuvat käytettäväksi kaikenlaisissa sääolosuhteissa ja ne toimivat automaattisesti minimaalisella ylläpidolla.

 

Laitteen hajusäiliö houkuttelee rotan/hiiren tunkeutumaan loukkuun, jonka rakenne on suunniteltu rottien ja hiirien torjuntaa varten. Tämän jälkeen loukun paineyksikkö aktivoituu ja laukaisuu iskurin, joka tappaa hiiren tai rotan. Eläin kuolee nopeasti ja humaanisti, jonka jälkeen se putoaa maahan loukun alla ja loukku latautuu automaattisesti. Kuollut eläin tai rotta joutuu petoeläinten hampaisiin.

 

Meiltä saat ympäristöystävälliset ja tehokkaat Goodnature-loukut. Palvelemme alueella Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. Kysy lisää!

 

Toimintatapamme

Inconse:n ainutlaatuinen palvelukonsepti pyrkii ehkäisemään tuholaisongelmat aina etukäteen.

Tutkimme ongelman laadun ja laajuuden.

Korjaamme ongelman aiheuttajan, emme ainostaan sen seurauksia.

Ennaltaehkäisemme jatko-ongelmat.

Yhteydenottopyyntö