Jyrsijät


Nyt muutosten tuulet puhaltavat haittajyrsijöiden torjuntamenetelmissä!

Inconse astuu mukaan uuteen aikakauteen, jossa on tarkoitus pitää rotat ja hiiret niiden omissa luonnollisissa elinympäristöissään. Jyrsijät kuuluvat luontoon, ja ne ovat tärkeä osa luonnon tasapainoa. Ensisijainen rottien ja hiirien torjuntamenetelmä on estää niitä pääsemästä rakennuksien rakenteisiin. Torjunta-aineiden valmistajat kieltävät nykyään jatkuvan torjunta-aineiden käytön.

Mitä haittaa jyrsijät voivat aiheuttaa?

Rakennuksien rakenteissa rotat ja hiiret vaarantavat sähköjärjestelmien turvallisuuden nakertaessaan eristeet rikki. Tällöin syntyy oikosulkuriski, joka pahimmassa tapauksessa saattaa aiheuttaa sähköiskun sähkölaitteen käyttäjälle, jopa sytyttää tulipalon. Ne kaivavat koloja villaeristeissä, mikä puolestaan heikentää eristystehoa. Lisäksi jyrsijät tuovat ulosteidensa mukana terveysriskin ihmisille.

Inconse tulee mielellään arvioimaan, mikä olisi paras tapa suojata juuri teidän omaisuutenne. Kyseessä on aina tapauskohtainen, räätälöity työ.

Mikäli rotat, hiiret tai muut jyrsijät ovat vaivanasi, ota meihin heti yhteyttä. Inconse on tuholaistorjunnan moniottelija Uudellamaalla. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi myös Kirkkonummella sekä muualla alueen kaupungeissa ja kunnissa.

 

 

 

Toimintatapamme

Inconse:n ainutlaatuinen palvelukonsepti pyrkii ehkäisemään tuholaisongelmat aina etukäteen.

Tutkimme ongelman laadun ja laajuuden.

Korjaamme ongelman aiheuttajan, emme ainostaan sen seurauksia.

Ennaltaehkäisemme jatko-ongelmat.

Yhteydenottopyyntö