Asiakaspalaute


5 Kommentit

Paina tästä kommentoidaksesi

Piiloita
2018.07.26 Kirjoittanut Atti ja Markku
Maa-ampiaispesän hävittäminen kävi erittäin nopeasti ja turvallisesti. Lisäksi saimme paljon hyödyllistä tietoa ampiaisten käyttäytymisestä. Voimme todella lämpimästi suositella tätä palvelua!
2016.10.12 Kirjoittanut Niina
Reissun aikana huomasimme muutamat kutiavat pistosarjat kropassamme emme kiinnittäneet näihin suuremmin huomiota ja vasta viimeisenä yönä tajusimme, että joku aterioi meissä ainostaan öisin.
Lentomatkan aikana pohdimme mitä teemme ja huoli oli suuri, koska emme tahtoneet ottaa sitä riskiä, että toisimme luteita uuteen kotiimme.
Helsinki-Vantaalla nopean googlettelun jälkeen otin yhteyttä Stig Kvarnströmiin ja saimme häneltä tarkat ohjeet miten toimia kun menemme kotiin. Seuraavana aamuna hän toi meille lämpöteltan ja kaikki matkatavarat vaunuista matkalaukkuihin saivat lämpökäsittelyn. Telttaa ole helppo käyttää ja Stig näytti kädestä pitäen miten täytyy toimia eikä hänellä ollut kiire vaan paneutui tilanteeseen.
Palvelu oli erinomaista ja nopeaa. Suuri kiitos henkisestä tuesta jota saimme. Mielestämme tämä oli tärkeää koska olimme epätietoisuudessa emmekä tienneet miten toimia. Saimme paljon faktatietoa mitkä auttoi nukkumaan yöt rauhassa.
Mahdolliset epätoivotut tuliaiset saivat tuomion kuumassa teltassa ja toivottavasti yksikään ei ole löytänyt tietänsä asuntoomme - mutta jos näin olisi käyny tiedämme kenen otamme yhteyttä uudestaan :)
Kiitos Stig!

Suosittelemme! :)
2015.09.02 Kirjoittanut Veikko Virta
Taloyhtiössämme Vantaan Martinlaaksossa alkoivat muurahaiset lisääntyä kesän helteiden alettua. Muurahaiset olivat majoittuneet talojen saunatiloihin ja ulkoreunustoille. Huoltoyhtiömme teki neljä epätoivoista yritystä hillitä muurahaisten vauhtia, siinä kuitenkaan onnistumatta. Pyysin neljältä eri tuholaistorjujalta tarjouksen. Stig Kvarnström oli ainoa joka viitsi tulla paikalle katsomaan tilannetta. Sain häneltä paljon asiantuntevaa ja arvokasta tietoa sekä yksityiskohtaisen selonteon, miten torjunta suoritetaan, mikä on varoaika ym ym. Stig vakuutti minut asiantuntemuksellaan, ammattitaidollaan, rehellisyydellään, ystävällisyydellään ja erityisen hyvällä asiakaspalvelullaan. Reilu kuukausi torjunnan jälkeen ei muurahaisia ole näkynyt niissä tiloissa ja paikoissa, missä torjunta suoritettiin. Torjunnan hinta oli myös kohdallaan. Täyden kympin (10) suoritus, SUOSITTELEN.
2015.08.24 Kirjoittanut Minna
4 kesää muurahaiset oli riesana, kunnes mitta tuli täyteen, sisätilan ja sokkelin myrkytys oli nopea ja tehokas apu! Nyt ei näy muurahaisia koko tontilla!!! 😀
KIITOS STIG!!!! Suosittelen!!!
2015.04.12 Kirjoittanut Mikko
Lipaston lämpökäsittely onnistui ammattimaisesti ja nopealla aikataululla. Erinomainen asiakaspalvelu!

Toimintatapamme

Inconse:n ainutlaatuinen palvelukonsepti pyrkii ehkäisemään tuholaisongelmat aina etukäteen.

Tutkimme ongelman laadun ja laajuuden.

Korjaamme ongelman aiheuttajan, emme ainostaan sen seurauksia.

Ennaltaehkäisemme jatko-ongelmat.

Yhteydenottopyyntö